Vestre Råde og Saltnes Normisjon
 

Effata bedehus:

Andersrødveien 15, 1642 SALTNES.  Leder: Ola Kr. Rusaanes  Mobil: 91709151 E-post: rusaanes@online.no

Gavekonto: 10141963630 VIPPS: 18474  Nettredaktør: Tor Arne Hustvedt


 

Høstbasar 2020


Basarkomitéen planlegger årets Høstbasar. 2020 har blitt et annerledes år for hele verden, og det påvirker vår basar også. Vi vet ikke hvordan smittesituasjonen vil være i Norge og i vårt lokalmiljø i november, og vi må derfor tenke utradisjonelt. Hvis situasjonen er omtrent som nå, blir det samling både fredag kveld og lørdag, selv om form og innhold vil bli annerledes enn vi er vant med.

 

Høstlotteriet

Det vi uansett kan få til er Høstlotteriet. Det trekkes 14.november uavhengig av hvor mange mennesker vi får lov til å samle på Effata. Loddsalget er allerede i gang, og vi håper at mange vil bidra med forhåndssalget. Vi har sendt ut sms til alle på foreningens telefonliste, med oppfordring om å bidra til gevinster. Slik situasjonen er nå, er det hensiktsmessig at vi får pengegaver til kjøp av gevinster. Du kan sende penger via Vipps. Ellers tar vi imot gevinster utover høsten, både kjøpte og hjemmelagde. Vi vil veldig gjerne at dere snakker med en av oss i komitéen når dere har gevinster klare, slik at vi får en ryddig oversikt. Vi kan enten avtale henting/levering hjemme eller på Effata. Se navn og telefonnummer nederst. Vippsnr 618565 «Basar Effata Saltnes». Skriv “Gevinst” i meldingsfeltet.

 

Varesalg/Popp opp-salg

Det tradisjonelle salgsbordet vil ikke kunne være med i år, hovedsakelig på grunn av plassen på Effata. Dersom det fortsatt blir lov å samle folk, må vi også regne med at avstandskravet på 1 meter blir opprettholdt, og da vil vi heller prioritere plass til flere folk enn store salgsbord!

 

Vi vil heller satse på «Popp opp-salg» på utvalgte arrangementer utover høsten, hvor vi selger et fåtalls varer. Hvis du kan lage noe til dette (strikke, sy, snekre, bake, el.l), er vi takknemlige for det. Det blir et begrensa utvalg og mengde varer hver gang. Snakk med komitéen for å avtale salgstidspunkt.

 

Andre lotterier
  • Ettersom vi vet at det kan komme endringer i smittevernlovgivning på kort varsel, legger vi ikke opp til så mange lotteri som vi pleier. Vi velger heller å sørge for et godt utvalg av gevinster på Høstlotteriet, inkludert barne- og ungdomsrelaterte gevinster.
  • Dersom vi kan gjennomføre åresalg, vil det bli bestemt kort tid i forveien. Det blir derfor IKKE innsamling av åregevinster nå!
  • Bøttelotteriet vil utgå i år.


 

Vi ser fram til en trivelig basarhøst, hvor vi alle samarbeider mot et godt resultat for Effata!

 

Har du spørsmål eller gode forslag? Ta kontakt!

 

Hilsen basarkomitéen

Unni Sverdrupsen, leder (tlf 916 45 950)
Marianne Aker-Bjørke (tlf 952 56 612)
Annbjørg Hustvedt (tlf 414 78 175)
Sverre Rædergaard (tlf 408 64 575)
Rutt og Jan Holone (tlf Jan: 980 17 461)Del Twitter Del på Twitter

Nyheter:

 

Høstbasar 2020

 
 

På Effata tar vi anbefalingene om smittevern på alvor:

 
 

Program høsten 2020

 
 

Velkommen til sommerfest 7.juni 2020

 
 

Koronasmitte

 
 

Program våren 2020

 
 

Program høsten 2019

 
 

Program våren 2019

 
 

Program høsten 2018

 
 

Tale Tore Seierstad 26/8-18

 
 
Annonse: